Iko Chocolito ♥


+facebook

+twitter

+Le mom

+Insta


ENTRY Le Owner LINKIES BIAS STUFF +FOLLOW Home Testblog

Bla Bla Bla

Assalamualaikum people.. Welcome To my Kingdom. Feel free to explore my blog. JUST NEVER EVER OPEN MY PAGE SOURCE. Leave your footsteps at my shoutbox. Just Hit the cat. Thank you ^^ .
[Do follow my blog and my twitter ^^]

Jerit Sini !
  • ?no advertise link ?link blog not email (so ika leh visit lek) ?no hard words
Buku Tamu


Little Astronouts

Credits

Template :Arina Azman
Basecodes :Ino Arrien Wana
Own and Re-Edit by:Kaka
Century Book Store Aeon Sri Manjung
Assalammualaikum kepada awak yang sedang membaca belog ini.. uhuks.. panjangnye ucapan ye :D
Hari ni Ika nak cerita pasal satu bookstore yang ika pergi .. Kat mana? Dekat Aeon Manjung..

ya.. disini.. Image dari mr google
 Ya.. Di Aeon Sri Manjung..
Kedai ni merupakan tempat yang memang boleh mebuatkan Otaku-otaku sekalian (peminat anime) boleh duduk disini berjam-jam kerana.. tempat ini memang semua pasal anime.. HUH? awk tak percaya.. meh sini Ika tunjuk :3

Pintu masuk..
 Dari pintu masuk lagi dah boleh nampak kan? ini memang special place for Mangga Lovers (pecinta komik jepun ) dan otaku sekalian .. awak nak character ape? shugo chara? One piece? Naruto? Sasuke? <3
semua ada..

inside the shop :)
Ini didalamnya ya  :D see? banyak character kan? sakura ada.. K-on ada :D

inside the shop :)
Jadi kepada sesiapa yang nak memborong chibi figura, komik dan merchandise.. boleh datang sini.. cuma figura dia memang mahal lah.. ada satu tu Ika ingat nak beli untuk kawan ika tpi tak jadi sebab harganya RM39.99 .. tinggi dia? about 10cm kot.. Dunno lah kenapa mahal.. tapi kalau nak beli merchandise dia.. maybe tak mahal sangat.. notebook dalam Rm5.90 macam tu jugaklah.. Tapi kalau awak dah minat.. dan harga tak jadi penghalang.. depends lah >.<

Jadi setakat ini saja yang ika dapat share tentang kedai buku awesome ni :3
 Assalamualaikum dan bubye !


Labels:


Written by Me at 08:16 1 Comment{s}

? ?